У центрі Superhumans вдруге одружився воїн з ампутацією ніг

Колишня дружина першою приїхала до нього після поранення

У центрі Superhumans вдруге одружився воїн, який проходить курс лікування в цьому реабілітаційному медичному закладі. Відеорозповідь про це 29 серпня з’явилася на сторінці Superhumans Center.

Захисник Олександр після поранення вдруге одружився зі своєю дружиною. Сталося це через кілька тижнів після того, як вони відзначили першу річницю свого одруження. Для того, щоб зробити дружині пропозицію, він навіть став на те одне коліно, яке в нього залишилося після ампутації.

У відео, поширеному в соцмережах, боєць, який втратив на війні обидві ноги, розповів, що шлюб з дружиною вони взяли вже після того, як його привезли до лікарні. До того вони три роки були розлучені. “Вона найперша до мене приїхала. Оскільки в нас є дитина, то в нас дуже сильно покращилися стосунки до поранення. А після поранення помирилися вже остаточно”, — розповів Олександр.

Історія кохання нашого супера Олександра - ще ті пристрасті. Дуже раді за їхню пару і дуже щасливі, що наші супери, попри певні стереотипи у суспільстві про людей із інвалідністю, мають других половинок”, — зазначили в центрі Superhumans.