Благодійники зі Львівщини відправлять 4,5 тонни металевих шипів на Донеччину

Донецька ОВА звернулася з проханням про допомогу до Львівської обласної військової адміністрації

Зі Львівщини відправлять на Донеччину 4,5 тонни металевих шипів. Про це 13 червня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

З проханням про передачу металевих шипів типу “їжак” до Львівської ОВА звернулися із Донецької обласної військової адміністрації. Металеві шипи знадобилися, щоб зміцнити інженерні захисні споруди у зоні активних бойових дій.

“Завдяки благодійному фонду сім'ї Доскіч сьогодні 4,5 тонни таких металевих шипів вирушають з нашої області на Донеччину”, — йдеться у повідомленні. Ці шипи будуть використані для підсилення оборонних позицій та створення додаткових перешкод для ворога.

Підтримка оборонних зусиль

Металеві шипи типу “їжак” є важливим елементом інженерних захисних споруд, особливо у зонах активних бойових дій. Вони допомагають створити ефективні перешкоди для техніки противника, що значно ускладнює його просування та сприяє захисту території.

Нагадаємо, Львівщина допомагала Сумській області у будівництві фортифікаційних споруд. Споруджували їх на кордоні з Росією або поблизу з ним.