Прикордонники Львівського загону на Харківщині нагороджені за мужність та героїзм

Генерал-лейтенант Сергій Дейнеко вручив нагороди прикордонникам на Харківщині

Шістнадцять прикордонників 7 Карпатського загону отримали відзнаки від Голови ДПСУ. Про це 13 червня повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Відзнаки за мужність і героїзм

Під час робочої поїздки генерал-лейтенант Сергій Дейнеко відвідав позиції, які львівські прикордонники у складі Сил оборони України утримують на Харківщині. Він вручив їм відзнаки.

“За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, 16 прикордонників 7 прикордонного Карпатського загону отримали нагрудні знаки “За мужність в охороні державного кордону” та “Відмінний прикордонник””, — йдеться у повідомленні.

Прикордонники Львівського загону на Харківщині нагороджені за мужність та героїзм

Прикордонна комендатура швидкого реагування “Шквал”

У повідомленні йдеться, що прикордонна комендатура швидкого реагування “Шквал” 7 прикордонного Карпатського загону - це своєрідний прикордонний спецназ, бійці якого постійно вдосконалюють свою бойову підготовку та завжди готові до виконання найскладніших завдань. У складі комендатури є підрозділи артилерії, протиповітряної оборони, мінометні та протитанкові підрозділи, які можуть знищувати повітряні сили противника, артилерію, броньовану техніку та надавати підтримку іншим підрозділам.

Нагадаємо, на початку травня Президент Володимир Зеленський вручив почесну відзнаку “За мужність і відвагу” начальнику 7 прикордонного Карпатського загону Олегу Трофіменку, а також орден “За мужність” військовослужбовцю прикордонної комендатури швидкого реагування Володимиру Бердалю.