Миколаївська міськрада на Львівщині продала землю під промисловість за 2,5 млн грн

Кінцева ставка аукціону перевищила початкову ціну майже на мільйон гривень. Ділянку придбало ТОВ “Львівекотранс”

На аукціоні у понеділок, 3 червня, міськрада Миколаєва, що на Львівщині, продала земельну ділянку під промисловість за 2,5 млн грн. Землю площею понад 1 га придбало ТОВ “Львівекотранс”, про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

За ділянку під промисловість змагались два учасники

Земельна ділянка площею 1,0014 га розташована у Миколаєві на вулиці Лисенка. Цільове призначення землі - розміщення об’єктів промисловості.

Стартова ціна лота — 1 713 723 грн. За право придбати землю змагалось двоє учасників. Більшу початкову ставку зробив підприємець Андрій Проць запропонувавши 1 764 671.19 грн. Це дало йому перевагу під час торгів — право останнього ходу в кожному з наступних раундів. Вже у першому турі Андрій Проць підняв ставку і запропонував 1 900 001 грн, що майже на 200 тисяч перевищувала початкову. Однак ТОВ “Львівекотранс” у другому турі запропонувало понад два мільйони гривень за землю. Відтак, Андрій Проць більше не підвищував ставки протягом аукціону і Львівекотранс перемогло із пропозицією 2 500 000 грн, що на 800 тисяч грн більше стартової ціни.

Земельна ділянка. яку продали на аукціоні. Фото: Prozorro.Sale

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” засноване у Львові понад 6 років тому у Львові та займається гуртовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Власниками компанії є Тетяна Гладець та Роман Гладець. Як вказано на офіційному сайті фірми, вони займаються перевезенням піску, щебеню, шутеру та інших сипучих матеріалів.

Нагадаємо, у квітні 2024 р. ТОВ “Львівекотранс” вже вигравала аукціон з продажу земельної ділянки в Миколаєві. Тоді за 1,7 млн грн їй вдалося купити 0,9918 га під промисловість.