На Львівщині жінка з інвалідністю уклала фіктивний шлюб за 5 тисяч доларів

43-річна мешканка Київщини підшукала військовозобов’язаного на Львівщині і за 5 тисяч доларів уклала з ним шлюб. Так чоловік міг би законно перетнути кордон

На Львівщині затримали на хабарі 5 тисяч доларів жінку, яка уклала фіктивний шлюб з військовозобов’язаним. Таким чином чоловік мав би змогу виїхати за кордон. Про це повідомили у понеділок, 20 травня, у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 43-річна мешканка Київської області з інвалідністю третьої групи уклала шлюб з військовозобов’язаним. За послугу жінка мала отримати 5 тисяч доларів. “Таким чином підозрювана організувала своєму фіктивному чоловіку можливість виїхати за межі держави в умовах воєнного стану як особі, котра супроводжує у закордонній поїздці дружину з інвалідністю,” — зазначили у поліції.

За хабар жінка з інвалідністю одружила на собі військовозобов’язаного

Зловмисницю затримали під час отримання грошей у п’ятницю, 17 травня. Їй повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон. Підозрюваній загрожує до 9 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував львівського лікаря на 85 тис. грн за хабар від ухилянта. Крім того, посадовиця МСЕК на Львівщині брала хабарі за оформлення інвалідності.