На Львівщині 15 березня попрощаються із шістьма загиблими захисниками

У п’ятницю в останню путь проведуть Михайла Нелепу, Івана Сидіра, Юрія Невеличука, Андрія Бакуна, Юрія Лозинського та Віталія Попова

У п’ятницю, 15 березня, мешканці Львівщини попрощаються з шістьма загиблими захисниками. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Михайло Нелепа

Михайло Нелепа був жителем села Добряни Городоцької громади. Воїн служив у військовій частині 9938 Державної прикордонної служби України. Отримав важкі поранення та помер у госпіталі у Вінниці. Михайлу Нелепі було 49 років.

Михайло Нелепа

Іван Сидір

Іван Сидрів був мешканцем села Засадки Хирівської громади. Був стрільцем піхотного відділення. Чоловік загинув у віці 32 років.

Іван Сидір

Юрій Невеличук

Юрій Невеличук був жителем Зимної Води. Воїн обороняв Україну на південно-східному напрямку. Загинув 8 березня в районі населеного пункту Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області, йому було 38 років.

Юрій Невеличук

Андрій Бакун

Мешканець села Монастирок Золочівського району. Воїн був старшим льотчиком вертолітної ланки вертолітної ескадрильї. Загинув у віці 26 років. У нього залишилася дружина та дитина.

Андрій Бакун

Юрій Лозинський

Львів’янин із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини до складі 15-го окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Юрій Лозинський

Віталій Попов

Уродженець селища Благодатне Волинської області. Кадровий військовий, штаб-сержант. Проходив військову службу у складі 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на посаді техніка відділення автоматизацій інформаційно-телекомунікаційного вузла.

Віталій Попов

Нагадаємо, нещодавно 12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка, яка дислокується в Новому Калинові на Львівщині, повідомила про загибель двох українських пілотів. Вони загинули внаслідок російського удару по українських гелікоптерах за понад 45 км від лінії фронту.