У Великому Любіні на Львівщині відкрили оновлений ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг відкрили у Великому Любіні після ремонту приміщення. Оновлений центр зробили доступним для людей з інвалідністю, зокрема встановили пандуси та тактильну плитку

У Великому Любіні, що на Львівщині, відкрили оновлений ЦНАП. Приміщення відремонтували та зробили доступним для людей з інвалідністю. Про це у вівторок, 12 березня, повідомили в ЛОВА.

Приміщення зробили доступним для людей з інвалідністю

Центр надання адміністративних послуг у Великому Любіні відкрили в понеділок, 11 березня. “У новому ЦНАПі мешканці громади, внутрішньо переміщені особи та ветерани війни і члени їх сімей зможуть отримати 342 адміністративні послуги, а на віддалених робочих місцях адміністратора у Завидовицькому та Коропузькому старостинських округах надаватимуть 135 адмінпослуг,” — написали в ЛОВА.

Фото: ЛОВА

У приміщенні ЦНАПу зробили капітальний ремонт будівлі, закупили меблі та комп’ютерну техніку. Окрім цього встановили електронну систему керування чергою та місце для самообслуговування.

Фото: ЛОВА

Оновлений центр надання адміністративних послуг зробили доступним для людей з інвалідністю, зокрема встановили пандуси та тактильну плитку. На ремонт ЦНАПу виділили 6 млн 818 тисяч грн з обласного та місцевого бюджетів.