На Львівщині зіткнулися вантажівка та BMW — 25-річна водійка легковика загинула

Також внаслідок аварії постраждали дві людини

У вівторок, 16 січня, близько 14:30 на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська сталася ДТП — зіткнулися автомобіль BMW 535 та вантажівка Renault Magnum. Внаслідок аварії загинула водійка легковика. Відповідну інформацію підтвердила Нацполіція Львівщини у коментарі LVIV.MEDIA.

Як зазначили у пресслужбі, ДТП сталася між населеними пунктами Велика Вільшаниця та Червоне Золочівського району. Нацполіція у середу, 17 січня, повідомила, що за кермом BMW була 25-річна мешканка Тернополя, вантажівкою Renault Magnum керував 64-річний житель Тернопільщини. Від отриманих травм водійка BMW загинула на місці події. Водій вантажівки та 24-річна пасажирка легковика отримали травми — їх відправили до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті — позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, 15 січня у Львові п’яний водій без прав в’їхав у припарковане BMW і побив його водія. Наприкінці грудня чоловіка вже зупиняли нетверезим за кермом.