У Львові п’яний водій без прав в’їхав у припарковане BMW і побив його водія

У Львові п’яний водій без прав в’їхав у припарковане BMW і побив його водія

Того ж дня інший п’яний водій у Львові врізався у будинок

Увечері 15 січня патрульні Львова отримали повідомлення про бійку на проспекті Чорновола. Про це 16 січня повідомили у патрульній поліції Львова. Виявилося, що конфлікт стався між двома учасниками ДТП.

26-річний керманич автомобіля Dacia Logan здійснив наїзд на автомобіль BMW 318, що стояв. “У порушника були очевидні ознаки алкогольного сп'яніння”,— повідомляють у поліції.

Наприкінці грудня цього водія вже зупиняли нетверезим за кермом. Рішення суду щодо його справи ще немає. “Чоловік ніколи не отримував посвідчення водія, за що тоді отримав постанову”, — йдеться у повідомленні.

Цього разу на нього склали протоколи за скоєну ДТП, за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, а також винесли постанову за повторне впродовж року керування автомобілем без прав.

До слова вчора, 15 січня, трапилася ще одна ДТП за участі п’яного водія. На вулиці Зустрічній водій автомобіля Renault Master в'їхав у будинок. У 34-річного керманича були ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився. На нього склали протоколи за скоєну ДТП, за керування транспортним засобом в стані сп'яніння та винесли постанову за відсутність усіх необхідних водійських документів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності