У Львові та області стартував веломарафон «Львівська сотка»: які дороги перекриють (фото)

За підсумками змагань будуть визначені переможці у чоловічому та жіночому абсолюті

У неділю, 7 травня, на Львівщині стартував веломарафон «Львівська сотка». Цьогорічні змагання пройдуть під гаслом United We Stand. LVIV.MEDIA проведе прямий ефір заходу.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Загалом учасниками веломарафону стали майже 500 прихильників велоспорту з різних куточків України. Так, учасники перегонів будуть мати можливість не лише випробувати свої сили на велосипеді, але й підтримати Збройні Сили України, оскільки кошти зі стартових внесків будуть передані на потреби ЗСУ.

Велосипедисти урочисто стартували о 10:25 на вулиці Стрийській, 202. Дистанцію спортсмени долатимуть дорогою Львів-Бібрка-Раковець. Перших фінішерів чекатимуть приблизно о 13:00. Загалом щоб здолати дистанцію у 85 кілометрів, учасники матимуть 4,5 години, а за підсумками змагань будуть визначені переможці у чоловічому та жіночому абсолюті.

Зазначається, що на дистанції спортсменів супроводжуватимуть поліцейські та медики. Крім того, на маршруті частково обмежать рух транспорту, тому мешканців та гостей Львівщини закликають планувати свої подорожі з урахуванням наявних обмежень.

Маршрут велогонки. Фото: ЛОВА
Маршрут велогонки. Фото: ЛОВА
Маршрут велогонки. Фото: ЛОВА

Нагадаємо, від Львова до Жовкви через Куликів може з'явитися суцільна велодоріжка.