На автовокзалі у Самборі у жінки викрали сумку з грошима: крадія затримали

Швидко встановити особу та місцеперебування зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, встановлені у рамках проєкту «Безпечна Львівщина»

У Самборі поліцейські оперативно затримали місцевого мешканця, причетного до скоєння крадіжки у пасажирки автовокзалу

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

Швидко встановити особу та місцеперебування зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, встановлені у рамках проєкту «Безпечна Львівщина», йдеться у повідомленні.

17 квітня о 19:00, до поліції звернулася 44-річна жінки, яка повідомила, що невідома особа викрала у неї сумку з грошима на автовокзалі у Самборі.

На місце негайно прибули слідчо-оперативна група та співробітники інші служб Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, жінка разом з двома дітьми 8-ми та 10-ти років очікувала на автобус. Коли вона відвернутися, невідома особа викрала у неї сумку, в які були 7 тисяч гривень.

Невдовзі поліцейські встановили прикмети злочинця та напрямок, куди він побіг.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції затримав причетного до скоєння правопорушення, 39-річного мешканця Самбірського району неподалік місця скоєння злочину. Речові докази (викрадену сумку з грошима) вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вівторок, 28 березня, у Сколе поліція охорони отримала сигнал «Тривога» з приміщення супермаркету «Рукавичка». Прибувши на місце події, до наряду реагування звернувся охоронець супермаркету та повідомив, що невідома особа здійснила крадіжку алкогольних напоїв.