Загиблому 8 років тому львівському співакові прислали повістку

В мережі опублікували фото документа, виданого Шевченківським РЦК та СП м. Львова майором Синюшком

Загиблому у ДТП в 2015 році львівському співакові Владиславу Левицькому прислали повістку.

Про це написала у Facebook користувачка Мар'яна Волошин.

Жінка опублікувала фото документа, виданого Шевченківським РЦК та СП міста Львова майором Синюшко.

«І мертвим, і живим, і ненародженим... Цікаво, чим члени Шевченківського РЦК та СП займаються на роботі, разом зі своїм ВО керівником??? Перепрошую, але складається враження, що одне дурне пише, друге ставить свій підпис і печатку, і нікому нема справи до того - ЩО ТАМ ... А там, згідно закону про мобілізацію, до центру комплектації викликають людину, яка загинула майже вісім років тому...», - пише обурено жінка.

На повістку загиблому синові на своїй сторінці у Facebook відреагувала мама співака, Євгенія Левицька.

«Майор Синюшко! Вам - на передову, там можливо ви будете краще справлятися з своїм обов'язком, бо в тилу ви ріжете людей по живих ранах. Вам потрібна кількість виписаних повісток ,чи як це зрозуміти? Вашим поступкам немає ні прощення, ні виправдання. Ганьба- бездарним майорам!», - йдеться в дописі матері загиблого.

Довідково:

Владислав Левицький (справжнє ім'я Василь Левицький; 18 квітня 1985, Львів — 2 липня 2015, Золочів) — український співак. 2 липня 2015 року автомобіль співака потрапив в аварію — лобове зіткнення з вантажівкою, внаслідок якого Левицький загинув. Разом з сестрою і племінницею він повертався з Тернополя до Львова. Автокатастрофа трапилася близько 22:30 недалеко від села Велика Вільшаниця Золочівського району.

Легковик Левицького (Toyota Corolla) врізався в вантажівку «MAN». У результаті попереднього слідства стало відомо, що фура протягнула машину ще 25 метрів. Владіслав з сестрою від отриманих травм загинули на місці, дитина померла у машині швидкої по дорозі в лікарню.

«Внаслідок ДТП загинув 30-річний водій "Toyota Corolla", український співак Владислав Левицький. Від отриманих травм також померли двоє пасажирок цього авто - 7-річна дівчинка та її 33-річна мама», - зазначили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало більш детально про те, як діяти, коли видають повістку, чи можна від неї відмовитись та чи буде за це покарання.