У Львові готують до відкриття унікальний медзаклад: як там допоможуть пораненим

У закладі вже розгорнули 820 ліжок

Під час візиту на Львівщину заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко разом з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким відвідали медзаклад, де розташується клініка Superhumans Center.

Про це йдеться на сторінці Кирила Тимошенка

«Superhumans Center — це ініціатива співвласника порту TIS Андрія Ставніцера. Унікальне місце, де працюватимуть фахівці з США та ЄС. Тут будуть застосовувати найкращі практики для протезування дітей та дорослих, реконструктивного лікування — хірургічні операції з відновлення понівечених частин тіла, а також реабілітації військових і тих людей, які постраждали через напад Росії», — йдеться у повідомленні.

Фото зі сторінки Кирила Тимошенка

У закладі, де працюватиме клініка, відремонтували приміщення та вже розгорнули 820 ліжок — 310 хірургічних, 230 терапевтичних та 160 реабілітаційних. 

«До створення клініки Superhumans Center щодня долучаються відомі люди — актори, співаки, бізнесмени, щоб стати амбасадорами проєкту — розповсюджувати інформацію та залучати кошти й професіоналів до роботи!  Перша леді Олена Зеленська увійшла  до правління Superhumans Center», — пише Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, телеканал «Рада» 29 грудня 2022 року без тендеру уклав угоду з компанією «Кінокіт» на виробництво програм для телемарафону на суму 120 млн грн. Втім ця компанія пов'язана із заступником керівника Офісу Президента Кирилом Тимошенком.