На Львівщині 30 грудня згоріли два автомобілі: деталі

Внаслідок цих подій ніхто не постраждав

У п’ятницю, 30 грудня, на Львівщині вогнеборці двічі ліквідовували займання автомобілів.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Так, 30 грудня о 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі «Волга» у Дрогобицькому районі у селі Грушів на вул. Чаповського, 8. З’ясувалось, що автомобіль стояв припаркований на подвір'ї.

Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Прибувши на місце пожежі рятувальники побачили, що весь автомобіль був у вогні й не гаючи часу приступили до ліквідації займання. О 12:48 пожежу локалізовано та о 12:52 ліквідовано. Внаслідок пожежі автомобіль знищено повністю. Зазначається, що до ліквідації пожежі залучалось 7 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Також цього ж дня о 21:06 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «LAND ROVER», що знаходився на трасі поблизу села Тарасівка у Львівському районі. Як з’ясувалось, водій автомобіля під час руху побачив, як з-під капота автівки почав вибиватись дим. До прибуття вогнеборців сам водій та інші небайдужі водії за допомогою вогнегасників намагались ліквідувати загоряння.

Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Натомість прибувши на місце події вогнеборці негайно приступили до ліквідації займання. О 21:26 пожежу локалізовано та о 21:33 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля на площі 2 кв.м. До ліквідації пожежі залучалось 5 осіб особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Внаслідок цих подій ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожеж встановлюються.

Нагадаємо, у п’ятницю, 30 грудня, рятувальники на Львівщині двічі надавали допомогу іншим службам.