• Головна
  • Новини Львівщини
  • Допомогли літній жінці та виявили труп: 30 грудня рятувальники Львівщини двічі надавали допомогу іншим службам

Допомогли літній жінці та виявили труп: 30 грудня рятувальники Львівщини двічі надавали допомогу іншим службам

Надзвичайники у Стрию та Львові допомогли поліцейським та лікарям

У п’ятницю, 30 грудня, рятувальники на Львівщині двічі надавали допомогу іншим службам.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Так, 30 грудня о 11:46 надзвичайники отримали повідомлення, що в Стрию на вул. Красівського, 30 в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку тривалий час не виходить на зв’язок, та не відчиняє двері чоловік, 1977 року народження.

Туди направили рятувальників, які за допомогою ручного інструмента, «лома Ге́ллігана», відчинили двері та забезпечили доступ працівникам поліції у квартиру. В помешканні виявлено тіло власника без ознак життя. Обставини події з’ясовують правоохоронні органи. Зазначається, що на місце виклику було направлено 5 осіб особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Крім того, цього ж дня о 21:54 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Львові на вул. Володимира Великого, 85 у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку знаходиться жінка, 1937 року народження, якій потрібна медична допомога. Як з’ясувалось, бабуся не могла відчинити двері власного помешкання, оскільки впала і не могла самостійно піднятись.

Натомість рятувальники за допомогою висувної драбини через вікно забезпечили доступ у квартиру працівникам поліції та медикам. Медики оглянули та надали старшій жінці медичну допомогу. Після огляду, бабуся від госпіталізації відмовилась. Зазначається, що на місце виклику було направлено 5 осіб особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Нагадаємо, зовсім скоро всіх українців об’єднає особливе та довгоочікуване свято Нового року. Одним із головних атрибутів свята є прикрашена ялинка. Водночас недотримання елементарних вимог безпеки при її встановленні є причиною виникнення надзвичайних подій, зокрема пожеж під час святкування Нового року. Детальніше про правила встановлення ялинок читайте, перейшовши за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності