У Славській громаді презентували новий містичний велоквест

Довжина велоінфраструктури майже 7 км

У Славській громаді презентували новий велопроект "Слідами Чугайстера". Розробили його у межах проєкту "Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині".

Охочих пройти велоквест очікує одинадцять захопливих завдань та десять мавок. Для квесту необхідний лише телефон, за його допомогою учасник просканує QR-код та отримає завдання. Пройти велоквест можна за дві години.

Фото Львівської облдержадміністрації

Для створення квесту у громаді створили нові велодоріжки від смт Славське до с. Волосянка. Її довжина становить 6,8 км. Тут облаштували стартові та фінішні локації.

"Станом на сьогодні будівельна готовність велодоріжки в межах проєкту – 90 % та будівництво на горі Погар велосипедної маунтбайк-траси на 2,14 км з 24 трамплінами, яке завершили у 2019 році", - розповідають у Львівській облдержадміністрації.

Фото Львівської облдержадміністрації

Окрім того, у межах проєкту "ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині" створять два промоційних відеоролики та промоційну продукцію. Завершити проєкт нової велоінфраструктури повинні цього року.

Фото Львівської облдержадміністрації

Нагадаємо, нещодавно велосипедисти мали змогу випробувати велосипедний маршрут Львів – Крехів – Львів. Півсотні велосипедистів вирушили у велопрогулянку до Крехівського монастиря.

Для велолюбителів уже доступна цифрова карта туристичного шляху. Невдовзі з’явиться фізичне ознакування веломаршруту.