Львів’янина засудили за крадіжку посилки з поштомату “Нової пошти”

У викраденому пакунку був жіночий светр за 5 тис. грн

Сихівський районний суд Львова виніс вирок львів’янину за крадіжку посилки з поштомату “Нової пошти”. У пакунку, який викрав обвинувачений, був жіночий спортивний светр за 5 тис. грн. Суддя признала чоловікові умовний термін, про це йдеться у вироку, який оприлюднили 23 липня у Єдиному державному реєстрі.

Згідно з матеріалами справи, 17 лютого цього року львів’янин Василь А. обікрав поштомат "Нової пошти", що на вулиці Стрийській, 45. Обвинувачений забрав з поштомата посилку, у якій був жіночий светр ТМ “Sporty &Rich” вартістю 4893 грн.

Чоловік повернув посилку і відшкодував збитки

Василь А. повністю визнав свою вину. “Додатково показав, що добровільно повернув викрадений ним товар та повністю відшкодував завдані збитки. У вчиненому щиро розкаявся, ствердив, що усвідомив протиправність скоєного, при призначенні покарання просить врахувати незадовільний стан його здоров`я, наявність на його утриманні хворого батька та не позбавляти його волі”, — йдеться у вироку.

Суд визнав львів’янина винним і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але замінив випробувальним терміном на 2 роки. Вирок ще можна оскаржити протягом 30 днів.

Нагадаємо, на Львівщині рецидивіста ув’язнили на сім років за крадіжку трусів та телефона. Крім того, нещодавно львів’янина оштрафували за крадіжку одного курячого стегна з магазину.