У Львові автобус без водія в’їхав в поліцейське авто: працівника АТП-1 оштрафували

Водій залишив автобус, не поставивши на ручне гальмо, тому той покотився і врізався в поліцейську машину

Личаківський районний суд м. Львова призначив штраф працівнику ЛКП "АТП №1" за порушення ПДР. Водій залишив автобус, не поставивши на ручне гальмо, тому той покотився і врізався в поліцейське авто.

Згідно з матеріалами справи, випадок трапився 25 червня цього року близько 19:00 на вулиці Джорджа Вашингтона, 21 у Львові. Водій Ярослав К. залишив автобус Електрон “не вживши всіх заходів, щоб не допустити його самовільного руху”. Як наслідок, транспорт самовільно рушив та зіткнувся зі службовим автомобілем, припаркованим позаду. Обидві машини отримали механічні пошкодження.

Водія тролейбуса оштрафували

Винуватець визнав свою провину та попросив суд не застосовувати суворого покарання. Суддя Назар Стрепко визнав водія винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспорту. Йому призначили штраф розміром 850 грн. Також Ярослав К. має сплатити судовий збір у розмірі 605,60 гривень.

Постанову може бути оскаржено протягом 10 днів у Львівському апеляційному суді.

Нагадаємо, нещодавно У Львові тролейбус в’їхав у стовп, внаслідок ДТП четверо пасажирів отримали травми. За попередньою інформацією, водієві тролейбуса стало погано.