Львівська міськрада зобов’язала ще трьох підприємців прибрати незаконні кіоски

Кіоски встановлені в районі вулиці Ряшівської

У вівторок, 9 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж ще трьох тимчасових споруд, які використовувалися для підприємницької діяльності у Львові. Йдеться про три кіоски в районі вулиці Ряшівської.

Власники повинні добровільно демонтувати кіоски впродовж 20 днів

Один кіоск, який зобов’язали знести, встановлений на вулиці Ряшівській. У ньому здійснювала підприємницьку діяльність Наіра Мурадян. Ще один МАФ встановлений на перехресті вулиці Ряшівської — Городоцької, його власницею є Ірина Білобрам. Також демонтувати повинні один кіоск на перетині вулиць Патона — Ряшівської, який належить Олександру Хорощаку.

Рішення про демонтаж прийняли через те, що дані МАФи були встановлені без відповідних дозволів та порушують вимоги законодавства. Підприємцям, яким належать ці кіоски, міськрада надала 20 днів на те, щоб демонтувати МАФи самостійно. Якщо ж власники демонтаж не здійснять, то протягом 60 днів павільйони демонтують комунальники спільно з представниками районних адміністрацій.

Нагадаємо, 27 травня суд зобов'язав львівську фірму знести вже третій самовільно збудований магазин. Також раніше виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про демонтаж ще 10 тимчасових споруд. Йдеться про сім кіосків біля Нового ЦУМу та ще три у різних районах міста.