У Рясному збудують новий ТРЦ та McDonald's

Новий заклад збудують на вул. Шевченка, 311-Б

Новий 2-поверховий торгово-розважальний центр та ресторан швидкої їжі зведуть на території біля церкви у Рясному. Про це, у вівторок, 11 червня, повідомив представник управлінні архітектури Львівської міської ради під час засідання виконавчого комітету.

Згідно з проєктом, новий ТРЦ та заклад харчування буде вул. Шевченка, 311-Б. Як пояснили архітектори, McDonald's буде розташований на окремій території, до нього буде облаштований спеціальний під’їзд для McDrive. Загалом на паркінгу буде 44 машиномісця.

“Об’єкт розташований біля церкви. В західній частині тут є McDonald's, а в східній — торговий центр. Біля нього громадський публічний сквер. Об’єкт заслухали на містобудівній раді та отримав позитивний висновок. Достатньо співмасштабна кварталу забудова, не висока”, — пояснили в управлінні архітектури.

Також у ТРЦ передбачили додатковий генератор та розглянули декілька варіантів облаштування укриття для відвідувачів.

Нагадаємо, у Львові, на вул. Патона,37 поруч із торговим центром “Сріблястий”, збудують новий ресторан мережі McDonald's. Крім цього, компанія McDonald's шукає ділянку поблизу Львівського залізничного вокзалу, аби побудувати там ще один свій заклад харчування у Львові