У Львові на залізничному вокзалі відкрили пункт рекрутингу до армії

Тут інформуватимуть про вакансії у ЗСУ

22 травні на вокзалі у Львові відкрили другий інформаційний пункт рекрутингу до української армії на вокзалах Укрзалізниці. Тут надаватимуть інформацію щодо вакансій у ЗСУ та відповідатимуть на поширені питання про посади у військових підрозділах. Про це повідомили на сторінці Укрзалізниці.

“Львів обрано не випадково, адже це головний транспортний хаб країни, на вокзалі якого сходяться шляхи 11 тисяч людей щодня”, — йдеться у повідомленні. Метою пілотного проєкту Міністерства оборони України за підтримки Укрзалізниці називають прозоре інформувати людей про можливості добровільно долучитися до Сил оборони на потрібні посади.

Відкриття пунктів рекрутингу є продовження співпраці залізниці з Міністерством оборони. В Укрзалізниці додають, що зараз у Силах оборони України служать понад 10 тисяч залізничників.

Нагадаємо, у Львові працюють рекрутингові центри 103-ї бригади ТрО, 3-ї ОШБр, 12-ї бригади спеціального призначення НГУ “Азов”, а також Центр рекрутингу української армії. Журналісти LVIV.MEDIA поспілкувалися із представниками трьох центрів та дізналися про процес відбору кандидатів, кількість охочих та їхню мотивацію.