• Головна
  • Новини Львова
  • Актор фільму “Довбуш” приєднався до благодійної акції та висадив іменне дерево у Львові

Актор фільму “Довбуш” приєднався до благодійної акції та висадив іменне дерево у Львові

Олексій Гнатковський разом із родиною висадили іменне дерево на проспекті Шевченка. Таким чином підтримали благодійну ініціативу та задонатили гроші на ЗСУ

Актор Олексій Гнатковський, відомий виконанням однієї з головних ролей в українському фільмі “Довбуш”, разом з родиною приєднався до благодійної ініціативи та висадив іменне дерево на проспекті Шевченка у Львові.

Олексій Гнатковський висадив іменне дерево у Львові

Благодійна акція з висадки дерев у Львові стартувала за ініціативи громадської організації “Добро.Дій”. Акція проходить таким чином: благодійники віддають певну суму грошей, які “Добро.Дій” спрямовує на закупівлю дронів для військових у рамках проєкту “Пташки перемоги”. Цього разу до акції приєднався відомий український актор Олексій Гнатковський разом із родиною.

“То є моє дерево, я садив його як ґазда, і хто не буде скидати донати — вихаркає свої печінки, Бігме Боже,” — пожартував у стилі свого героя з фільму “Довбуш” Олексій Гнатковський.

Фото: LVIV.MEDIA

Як розповіла членкиня ГО “Добродій”, Оксана Тиндик, до акції мають можливість приєднатись усі охочі. “Сьогодні ми стартували з висадкою іменних дерев, в центрі міста. Ці дерева ми висаджуємо за донати наших партнерів. На сьогодні люди мають ще можливість долучатись до нашого проєкту, донатити і мати іменне дерево,” — сказала Оксана Тиндик.

Фото: LVIV.MEDIA

Нагадаємо, нещодавно у Львові всесвітньо відомий письменник Генрі Марш долучився до плетіння маскувальної сітки, яку передали 80-й бригаді.