У госпіталі ветеранів війни у Винниках облаштували тренажерні майданчики

Тут одночасно зможуть тренуватися 15 людей

На території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках завершили облаштування комплексу тренажерних майданчиків. Про це 11 жовтня повідомляють на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Майданчик містить різні блоки та елементи, що дозволяють провести всебічне тренування чи заняття з активної реабілітації.

Фото зі сторінки ОВА

Тренажери мають вбудовані ваги. Регулювати навантаження дуже легко. До того ж вони є довговічними — мають надміцну, антивандальну конструкцію. На даній локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп - одночасно тренуватися може до 15 осіб. Хлопці вже випробовують майданчик з врахуванням настанов реабілітолога”, - зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як.

Фото зі сторінки ОВА

Він також додав, що таких обʼєктів Львівщина потребуватиме ще чимало, тому зараз шукають додаткові можливості для їх встановлення не лише в закладах охорони здоров’я та реабілітаційних центрах, а також інших локаціях у межах проєкту “Ліга Нескорених”.

Фото зі сторінки ОВА

Нагадаємо, у серпні на Львівщині презентували проєкт “Ліга Нескорених”. Його вперше в Україні започаткували у нашій області. Ціллю проєкту є реабілітувати військових через заняття спортом. Долучитися до проєкту вже може кожен військовий чи ветеран, який проходить реабілітацію у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих, Центрі реабілітації «Галичина», Західному реабілітаційно-спортивному центрі чи одужує або перебуває на ротації вдома.