У Львові відбувся велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» (фото)

Мета події – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на реконструкцію та облаштування зони приймання важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові

У Львові вшосте відбувається велопробіг з Арсеном Мірзояном «Кручу педалі, щоб вони жили», аби зібрати кошти для дитячого медичного центру.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

«Кручу педалі, щоб вони жили» – благодійний велопробіг, який щороку відбувається у Львові з ініціативи співака Арсена Мірзояна та Благодійного фонду «Запорука».

Фото зі сторінки Львівської міської ради

«Сім років тому розпочалася наша історія щорічних благодійних велопробігів. Ми збираємо всі свої сили, таланти, всю нашу міць і конвертуємо їх у добрі справи. Це допомога дітям. Це вже така наша добра традиція і таке велике родинне свято. Свято допомоги і тепла», - зазначив Арсен Мірзоян.

Фото зі сторінки Львівської міської ради

Цього року мета події – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на реконструкцію та облаштування зони приймання важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.І саме цю суму вже дає громада міста Львова.

Фото зі сторінки Львівської міської ради

У минулі роки велопробіги зібрали близько мільйона гривень, і за ці кошти відремонтували шість палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, три кімнати кабінету функціональної діагностики та придбали п’ять інфузоматів для онкохворих дітей.

Фото зі сторінки Львівської міської ради

Стартували учасники з площі Ринок за таким маршрутом: вул. Памви Беринди - просп. Свободи - пл. Різні - просп. Чорновола - вул. Липинського - вул. Хмельницького - вул. Липинського - просп. Чорновола - просп. Свободи - вул. Памви Беринди - пл. Ринок. Також передбачена благодійна лотерея.

Нагадаємо, 2 жовтня, у Львові відбувся благодійний веломарафон “Львівська сотка. Осінь”. Його учасниками стануть понад 300 аматорів велоспорту з різних куточків України, а самі змагання пройдуть під гаслом “Stand with Ukraine”.