У Львові пройде благодійний велопробіг “Львівська сотка. Осінь”: як долучитися

У Львові пройде благодійний велопробіг “Львівська сотка. Осінь”: як долучитися

Основна мета цьогорічного веломарафону — збір коштів для підтримки Збройних Сил України

У неділю, 2 жовтня, у Львові відбудеться благодійний веломарафон “Львівська сотка. Осінь”. Його учасниками стануть понад 300 аматорів велоспорту з різних куточків України, а самі змагання пройдуть під гаслом “Stand with Ukraine”.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Змагання стартуватимуть о 10:25 з вулиці Стрийської, 202 у Львові. Далі спортсмени рухатимуться через Сокільники до Бібрки. Задля безпеки на маршруті їх супроводжуватимуть поліцейські та медики.

Організовує подію ГО “Lviv Bicycle Club” за підтримки управління молоді та спорту ЛОВА. Основна мета цьогорічного веломарафону — збір коштів для підтримки Збройних Сил України. Зареєструватись на нього можна тут.

Нагадаємо, весняний веломарафон “Львівська сотка” цьогоріч пройшов онлайн. Доєднатись та подолати дистанцію можна було у будь-якому зручному місці, а долучились до події понад пів тисячі людей. Організаторам тоді зібрали та передали фонду “Повернись живим” 120 тисяч гривень. Водночас на веломарафоні “Gran Fondo” організація цьогоріч зібрала 100 тисяч для ЗСУ.

Нагадаємо, у ДТП на Львівщині постраждав велосипедист. Він вів свій транспортний засіб по дорозі, коли на нього наїхав автобус.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності