• Головна
  • Новини Львова
  • Вантажівки нищать дорогу: львів’яни поскаржились на провалля на вулиці Бетховена (фото)

Вантажівки нищать дорогу: львів’яни поскаржились на провалля на вулиці Бетховена (фото)

У Шевченківській РА відзвітували, що ліквідували провалля

У Львові містяни скаржаться, що вантажівки руйнують дорогу по вулиці Бетховена. За їх словами, вона дуже сильно зносилась, а в одному місці взагалі повністю провалилась.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

Зокрема, автор звернення зауважив, що на вказаній ділянці знаходиться каналізаційний колектор, який збільшує шанси потенційної руйнації дорожнього покриття.

«Прошу проінспектувати ділянку дороги по вул. Бетховена (карту з маркуванням місця прикріпляю у фото) на можливий обвал дорожнього покриття. Плита дуже сильно зносилась і в одному місці вже повністю провалилась. По цій дорозі щоденно курсують вантажівки сусідніх підприємств, руйнуючи її ще більше. Як бачите, в цьому місці знаходиться кан. колектор, що збільшує шанси на обвал. Прошу негайно провести ремонтні роботи», - написав у зверненні користувач Andrii Shevtsiv.

Провалля на дорозі. Фото: Andrii Shevtsiv
Локація, де трапилось провалля. Фото: Andrii Shevtsiv

Водночас адміністратори спільноти відреагували на звернення й скерували його в Шевченківську районну адміністрацію. Натомість в РА відзвітували, що ліквідували провалля.

Ліквідоване провалля. Фото: «Гаряча лінія міста Львова»

Нагадаємо, нещодавно Львів’яни повідомили про вщент розбиту дорогу вул. Янева, на відрізку від вул. В.Великого. Там просять провести поточний ремонт.