• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові переселенці, які проживають у модульних містечках, потребують деяких речей: як допомогти

У Львові переселенці, які проживають у модульних містечках, потребують деяких речей: як допомогти

Охочі допомогти можуть звернутися в Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, що на вулиці Костя Левицького, 67

Мешканці модульних містечок у Львові потребують деяких речей, які швидко закінчуються і потребують постійного оновлення. Зокрема, найбільший запит є на побутову хімію та дитячі велосипеди й самокати.

Про це повідомив координатор модульних містечок у Львові Володимир Головатий, пише пресслужба Львівської міської ради.

За його словами, ВПО мають усе необхідне, але є речі, які потребують постійного оновлення.

«Адміністратори повідомляють, які реальні запити є від мешканців будиночків. Найбільший запит є на побутову хімію та дитячі велосипеди чи самокати», — каже Володимир Головатий.

Водночас містяни, які допомогти українцям, які втекли від війни до Львова, можуть звернутися в Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, що на вулиці Костя Левицького, 67, або за номером гарячої лінії: 050 555 4461.

Додамо, що у найбільшому у Львові зимовому модульному містечку проживає понад 750 українців, які знайшли прихисток у нашому місті, рятуючись від війни. Це жителі трьох літніх містечок зі Стрийського парку, вул. Пулюя та «Маріяполісу», будиночки яких законсервували на зиму. Загалом у Львові проживає близько 150 тисяч вимушено переміщених осіб.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA зібрало інформацію, де переселенці можуть отримати гуманітарну допомогу на Львівщині та як за нею звернутися.