У Львові чоловіки побились через пошкоджену автівку

Одного з чоловіків покарали штрафом

Сихівський районний суд м. Львова покарав штрафом чоловіка, який пошкодив автомобіль та через зауваження побив потерпілого.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №464/321/23.

Інцидент стався 8 січня 2023 року. Потерпілий зробив чоловіку зауваження за те, що той пошкодив його автомобіль. У відповідь обвинувачений вдарив потерпілого двічі кулаком по обличчю.

Дії чоловіка кваліфікували як нанесення легких тілесних ушкоджень. Обвинувальний акт розглядали без проведення судового розгляду в судовому засіданні. Обвинувачений подав до суду заяву, у якій повністю визнав свою вину.

Так, розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу розміром 510 гривень.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік через ревнощі підпалив автомобіль своєї дівчини. Інцидент стався у жовтні. Чоловік вирішив помститися своїй дівчині та підпалив її автомобіль Volkswagen Golf.

З першого разу автівка не загорілася, тому він налив бензин на сидіння автомобіля та підпалив. Загасили пожежу вогнеборці, які приїхали на місце події.