"Пласт" збирає 300 тисяч доларів на допомогу армії

Придбати планують засоби захисту

"Пласт" оголосив про збір коштів для захисників України. Придбати планують засоби захисту — аптечки, турнікети, бандажі, шоломи, рації та прилади бачення. Про це повідомили на сторінці організації у Facebook.

"Ми розпочинаємо збір $300 000 до 110 річниці Пласту, щоб продовжувати виконувати місію — робити все для перемоги. 2000 воїнів очікують твоєї підтримки та допомоги!",  — розповіли у "Пласті".

Підтримати їхню благодійну ініціативу можна за цим посиланням.

Нагадаємо, українська скаутська організація "Пласт" відзначає сьогодні 110 років заснування. Саме 12 квітня 110 років тому у приміщенні Академічної гімназії близько 40 пластунів склали першу пластову присягу. З цієї нагоди у Львові відбулась церемонія урочистого вшанування пам’яті воїнів-захисників України та пластунів, які не зломили своїх присяг.

Додамо, з часу повномасштабної війни діяльність організації у Львові спрямована на щоденну допомогу Україні та відданість пластовій присязі — бути вірними Богові та Україні, жити за пластовим законом та допомагати іншим. Вже понад місяць осередок "Пласту" діє як Штаб гуманітарної допомоги у Львові та щоденно відправляє тонни провізії, медикаментів та амуніції військовим та цивільним по всій Україні.