• Головна
  • Здоров’я
  • У Бориславі відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

У Бориславі відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

У Бориславі відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

Кабінет враховує потреби жінок з інвалідністю, жінок літнього віку та інших вразливих верств населення

У середу, 17 травня, у Бориславському пологовому будинку відкрито гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу, де кожна жінка зможе отримати послуги в комфортних умовах відповідно до потреб.

Про це повідомила Бориславська міська рада.

«Тепер в нашому пологовому медичну допомогу можуть отримати всі жінки, незалежно від способу пересування (крісло колісне, милиці, протези тощо), порушень опорно-рухового апарату, віку та статусу, наявності різних порушень та захворювань», — зазначили медики.

Кабінет обладнаний гінекологічним кріслом з регулюванням висоти, спеціальними опорами-поручнями та підіймальним пристроєм.

«Цей проєкт є надзвичайно гуманним, адже ми говоримо про маломобільні групи населення. Крім того, для нас дуже важливо, щоб розвивався пологовий будинок. Ми зацікавлені, щоб в наших медичних установах створювалися хороші умови. Сподіваємося, що цей кабінет буде залучати більшу кількість пацієнтів яку потребують таких видів медичної допомоги», — каже заступниця міського голови Роксоляна Гарасимів.

Лікарі медустанови наголошують, що пацієнтки з інвалідністю, які проживають у сусідніх громадах можуть звертатися в лічницю з допомогою, адже тут зроблено все, щоб створити гарні умови та належні зручності.

Нагадаємо, у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі 7 травня народилася трійня: двоє хлопчиків та дівчинка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності