• Головна
  • Війна
  • Війна
  • Офіцери рф більше дбають про намародерене майно, ніж про своїх солдатів — Гуменюк

Офіцери рф більше дбають про намародерене майно, ніж про своїх солдатів — Гуменюк

Офіцери рф більше дбають про намародерене майно, ніж про своїх солдатів — Гуменюк

Офіцери рф утікають з півдня, кидаючи своїх бійців як "гарматне м’ясо"

Російські військові 127-го полку 1-го армійського корпусу на Херсонщині відмовилися не лише йти в атаку, але навіть тримати оборону, погрожуючи своєму командуванню скласти зброю.

Про це у розмові на Lviv.Media сказала керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

"Вони бачать ту ситуацію, в якій опинилися. Розуміють логістику, яка підірвана настільки, що подальшого використання її вже не передбачається. Вони обирають для себе певний шлях. І, розуміючи, що їх командування безсовісно обманює і залишає навіть без питної води, вони зважилися на цей крок. Але до них були вжиті заходи щодо локалізації, оскільки спецпідрозділи, спецслужби відпрацювали, і де зараз ці бунтівники — ніхто не знає", — зазначає речниця.

Наталія Гуменюк каже, що офіцери російської армії більше дбають про те, щоб вивезти з Херсонщини свої родини та накрадене майно. Натомість залишають своїх солдатів як "гарматне м’ясо".

"Вони самі достатньо непорядно поводяться зі своїм особовим складом. І про це свідчать ті полонені, якими ми поповнили свій обмінних фонд. Офіцерський і командний склад надає перевагу тому, щоб евакуювати свої родини, своїх найближчих, своє оточення, намародерене майно і "вшитися" звідти, залишивши бійців у якості гарматного м’яса", — зауважує Наталія Гуменюк.

Дізнавайтеся більше на Lviv.Media.

Читайте більше: 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності