Росія вночі випустила по Україні 60 безпілотників

Росія вночі випустила по Україні 60 безпілотників

Протиповітряна оборона працювала в 8 областях

В ніч на 22 жовтня українські сили ППО збили 42 ударні БпЛА типу Shahed. Усього росіяни запустили 60 безпілотників та, повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

Найбільше безпілотників збили в Сумській області

Ворог атакував Україну за допомогою дронів-камікадзе Shahed та інших безпілотників невідомого типу. Загалом виявили 60 ворожих безпілотників, які запустили з районів Курська, Єйська та Приморсько-Ахтарська в Росії.

Українські сили оборони, використовуючи авіацію, зенітні ракети та мобільні вогневі групи, успішно збили 42 ворожих дрони. Це сталося в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Найбільше дронів збито в Сумській області. Внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі, висловлюємо співчуття рідним.

“Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у росію. Один ворожий БпЛА – в повітряному просторі України”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 20 жовтня українські сили ППО збили 31 ударний БпЛА типу Shahed. Усього росіяни запустили 49 безпілотників та дві балістичні ракети.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності