• Головна
  • Війна
  • Сили оборони України уразили аеродром та військовий завод в Росії

Сили оборони України уразили аеродром та військовий завод в Росії

Сили оборони України уразили аеродром та військовий завод в Росії

На аеродромі базувалися літаки Су-34, Су-35 та МіГ-3, а на заводі виготовляли боєприпаси

В неділю, 20 жовтня, Сили оборони України атакували російський аеродром “Липецьк-2” і військовий завод в Росії. Наразі результати ураження уточнюються. Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

Аеродром та військовий завод

Українські військові завдали вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому “Липецьк-2”, що в Липецькій області Росії. Зокрема, ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. На аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил РФ.

Також, оборонці атакували федеральне казенне підприємство “Завод ім. Я.М. Свердлова” в місті Дзержинськ, Нижньогородської області. “Тут виробляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби. В районах обох об’єктів фіксувалися численні вибухи, а також відмічалася активна робота ворожої ППО” — йдеться в повідомленні Генштабу.

Завдання виконали СБУ, ГУР МО та ССО Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Бойова робота по важливих військових цілях росіян триває.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності