Сили ППО за ніч збили 31 ударний БпЛА

Сили ППО за ніч збили 31 уданий БпЛА

Протиповітряна оборона працювала в 12 областях

В ніч на 20 жовтня українські сили ППО збили 31 ударний БпЛА типу Shahed. Усього росіяни запустили 49 безпілотників та дві балістичні ракети, повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

ППО працювала в 12 областях

Ще з вечора 19 жовтня росіяни атакували Україну балістичними ракетами із території Криму, ударними БпЛА та дронами невстановленого типу з Єйська та Приморсько-Ахтарська. Усього радіотехнічні війська виявили 49 ворожих безпілотників та дві балістичні ракети “Іскандер-М”.

Станом на 10:00 в результаті протиповітряного бою підтверджено збиття 31 ворожого БпЛА у Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Львівській, Одеській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській та Донецькій областях” — йдеться в повідомленні Повітряних Сил.

До того ж 13 російських безпілотників локаційно втратили й інформація щодо їх збиття чи падіння уточнюється та оновлюється. Два ворожих БпЛА полетіли у напрямку Білорусі. До слова, на Львівщині вночі повітряна тривога близько пів години. На територію області залетіло два безпілотники, які вдалося збити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності