• Головна
  • Війна
  • Сили оборони України успішно уразили склад палива окупантів на Луганщині

Сили оборони України успішно уразили склад палива окупантів на Луганщині

Українські сили знищили склад палива окупантів на Луганщині

Внаслідок удару на складі зафіксовано пожежу

Сили оборони України продовжують успішно завдавати удари по критичній інфраструктурі російських окупантів на тимчасово окупованих територіях. У ніч на 12 жовтня українські військові знищили важливий склад палива в Луганській області, що постачав ресурси для армії РФ. Інформацію підтвердили у Генштабі.

Раніше цю базу вже атакували

Сили оборони України завдали удару по складу палива російських окупантів на території Луганської області, яка зараз тимчасово окупована. Це сталося в місті Ровеньки, де зберігалися нафта і нафтопродукти для російської армії. Після удару на місці почалася пожежа.

“Раніше дана нафтобаза вже зазнавала ураження українською зброєю. Бойова робота з підриву воєнно-економічного потенціалу російських загарбників триває. Далі буде…”, — йдеться у повідмоленні.

Нагадаємо, ввечері, 9 жовтня, Сили оборони України успішно уразили базу зберігання БпЛА типу Shahed в Росії. Атакували базу зберігання БпЛА, що поблизу населеного пункту Октябрський в Краснодарському краї. Там зберігалось близько 400 ударних дронів. А наступного дня Генштаб підтвердив ураження російського аеродрому “Ханская”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності