• Головна
  • Війна
  • Під час російської атаки сили ППО збили керовану ракету і 61 ударний БпЛА

Під час російської атаки сили ППО збили керовану ракету і 61 ударний БпЛА

Під час російської атаки сили ППО збили керовану ракету і 61 ударний БпЛА

Протиповітряна оборона працювала в 13 областях

Під час російської повітряної атаки, в ніч на 20 вересня, українські сили ППО збили одну керовану авіаційну ракету і 61 ударний БпЛА типу Shahed. Про це повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

Детальніше про атаку

Росіяни атакували Донеччину трьома ракетами невстановленого типу, Дніпропетровщину — керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору т.о. Запорізької області, а також 70-ма ударними БпЛА типу Shahed з районів Приморсько-Ахтарська, Курська, Єйська.

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.В результаті протиповітряного бою збито 61 ударний БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59” — йдеться в повідомленні Повітряних сил.

Також пресслужба зазначила, що внаслідок активної протидії Сил оборони дев’ять ворожих безпілотників локаційно втратились у кількох регіонах України. До того ж протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

Нагадаємо, внаслідок падіння уламків безпілотника в селі Куликів, Львівського району виникла пожежа в приміщенні колишнього колгоспу. Також пошкоджено три автомобілі, а у житлових будинках неподалік вибиті вікна. Жертв чи постраждалих внаслідок атаки на Львівщині немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності