• Головна
  • Війна
  • Росіяни вдруге вдарили по Харкову під час роботи медиків

Росіяни вдруге вдарили по Харкову під час роботи медиків

Рятувальні роботи в Харкові

Це сталося під час рятувальних робіт у торговельному центрі

У Харкові під повторні удари російських ракет потрапили рятувальники й медики, які приїхали на виклик до торговельного центру, розповів в ефірі телемарафону мер міста Ігор Терехов.

«Було дуже багато вибухів, влучань. На теперішній час маємо близько 40 людей, які отримали поранення. На щастя, загиблих немає, але кілька людей у дуже важкому стані. Крім того, постраждали працівники ДСНС і «швидкої допомоги», які приїхали на виклик: повторним цинічним ударом, попередньо, «Іскандерів» було поранено лікарів», – зазначив Терехов.

Начальник Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта у коментарі «Суспільному» повідомив, що «в результаті влучання поблизу торговельного центру лікар «швидкої» дістав черепно-мозкову травму і досі не отямився. У фельдшера – перелом гомілки уламком, його прооперували, стан стабільний, загрози життю немає. Водій не постраждав».

Нагадаємо, 1 вересня росіяни завдали по Харкову близько 10 ракетних ударів. Пошкоджена цивільна інфраструктура — торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. Понад 30 осіб зазнали поранень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності