• Головна
  • Війна
  • Повітряні сили показали відео руйнування ще одного мосту в Курській області

Повітряні сили показали відео руйнування ще одного мосту в Курській області

Повітряні сили показали відео руйнування ще одного мосту в Курській області

Українська авіація уразила ще один міст у Курській області РФ

Сили української авіації завдали чергового успішного удару по ворогу, знищивши міст на Курському напрямку. Про це 18 серпня повідомив Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

“Авіація Повітряних Сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей, що суттєво впливає на хід бойових дій! Вкотре дякую льотчикам за професіоналізм і результат!”, — написав Олещук.

Російські та українські телеграм-канали 18 серпня писали, що у Курській області ЗСУ пошкодили другий міст через річку Сейм – у селі Зване. Зазначалося, що через цей міст йшло постачання російських частин на Курському напрямку.

Нагадаємо, 12 серпня президент України Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ проводять військову операцію у Курській області Росії. Вже станом на 13 серпня українські військові взяли під контроль 74 населені пункти. На території Курської області одразу 102 російських військових здалися в полон спецпризначенцям Служби безпеки України. Пізніше, Галицька 80-та бригада показала відео перших годин військової операції на Курщині

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності