• Головна
  • Війна
  • Сили оборони знищили винищувач Су-34 на території Курської області

Сили оборони знищили винищувач Су-34 на території Курської області

Сили оборони знищили Су-34 на території Курської області

Збиття літака підтвердив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський

У ніч на 14 серпня на території Курської області під час виконання бойового завдання Сили оборони України збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Про це збиття літака повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

Су-34

Вночі на території Курської області, під час виконання бойового завдання, силами і засобами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ було знищено російський літак. “Сили оборони знищили ворожий Су-34. Небо над Курщиною стало чистішим” — йдеться в повідомленні Олександра Сирського.

Також Головком повідомив, що за добу українські військові в Курській області взяли в полон понад 100 російських військових і на Курському напрямку є просування на 1-2 км. Місто Суджа, Курської області, повністю зачищено від противника.

Нагадаємо, нещодавно Сили оборони України успішно уразили військовий аеродром та засоби ППО російських окупантів. Українські військові завдали удару по аеродрому “Ліпецьк” у Ліпецькій області Росії та окупованій території Донецької області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності