• Головна
  • Війна
  • Росіяни обстріляли супермаркет у Костянтинівці: є загиблі

Росіяни обстріляли супермаркет у Костянтинівці: є загиблі

Росіяни обстріляли супермаркету в Костянтинівці: є загиблі

Наразі відомо про щонайменше 14 загиблих і 43 поранених внаслідок ворожого обстрілу Костянтинівки.

У п’ятницю, 9 серпня, російські війська з артилерії обстріляли Костянтинівку на Донеччині. Ворог поцілив у місцевий супермаркет. Внаслідок обстрілу є загиблі та постраждалі. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

На місці працюють усі служби

Оновлено: О 17:26 Офіс генпрокурора зросла , що кількість загиблих зросла до 14, поранених — до 43. Раніше о 15:10 у МВС повідомили про 11 загиблих та 37 поранених. Перед цим о 13:50 міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що кількість загиблих у Костянтинівці зросла до 10, а поранених — до 35. Також рятувальники ліквідували пожежу торговельного центру площею 1 тис. кв. м. Пошкоджено житлові будинки, магазини, більше десятка автомобілів. Раніше станом на 13:20 було відомо про чотирьох загиблих та щонайменше 24 людини поранено — про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Одразу після обстрілу у Донецькій ОВА повідомляли, що через атаку загинуло 2 людей та постраждало щонайменше 17 мешканців. Серед поранених є людина у важкому стані, яка отримала серйозні поранення. Їй зараз надають інтенсивну медичну допомогу. На місці події працюють рятувальники, поліція та медики, які надають допомогу постраждалим та оцінюють ситуацію.

“Це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян. Остаточні наслідки обстрілу встановлюємо”, — написав Філашкін.

Станом на 12:40 було відомо про 2 загиблих і 17 поранених. Пошуково-рятувальна операція на місці злочину триває. Кількість постраждалих може зрости, оскільки під завалами можуть знаходитися люди. Також фахівці оцінюють масштаб руйнувань та матеріальних збитків, завданих місту. Нагадаємо, наприкінці липня росіяни поцілили у житловий сектор в Миколаєві: загинула дитина, а раніше обстріляли залізницю на Харківщині. Тоді загинули поліцейський і рятувальник.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності