• Головна
  • Війна
  • У Дніпрі російська ракета влучила у багатоповерхівку. Одна людина загинула

У Дніпрі російська ракета влучила у багатоповерхівку. Одна людина загинула

У Дніпрі російська ракета влучила у багатоповерхівку. Одна людина загинула

У будинку зруйновано декілька поверхів

Ввечері 28 червня російська ракета влучила у багатоповерхівку у Дніпрі, зруйнував чотири верхні поверхи. Про це повідомив начальник Дніпровської ОВА Сергій Лисак.

Ворог вчинив ракетну атаку на Дніпро. Пошкоджена дев'ятиповерхівка. Там руйнування кількох поверхів. Попередньо, є поранені”, — написав він.

Жорстокий російський обстріл прокоментував президент Володимир Зеленський. “Дніпро. Російська ракета влучила просто у житловий будинок. Чотири поверхи зруйновано. Троє людей постраждали. Рятувальники, медики, усі служби вже на місці й надають усю необхідну допомогу. Саме тому ми постійно нагадуємо всім партнерам: тільки достатня кількість і якість систем ППО, тільки достатня рішучість світу здатні зупинити російський терор. Нам потрібні ці рішення – потрібен надійний повітряний щит для України”, — зазначив Зеленський.

За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, станом на 19:45 відомо про одного загиблого та пʼятьох поранених. Як зазначають, жертв може бути більше. Поки що рятувальники розбирають завали. У квартирах заблоковані люди. Одного чоловіка надзвичайники врятували з автомобіля — потерпілого засипало частинами понівеченого будинку. Згодом частина пошкодженого будинку завалилася.

О 20:03 начальник ДОВА Сергій Лисак оновив статистику жертв — один загиблий і шестеро поранених. Серед них — семимісячне немовля. Ще двоє людей не виходять на зв'язок.“У дівчини отруєння продуктами горіння. Троє місцевих у важкому стані. Це жінки 27 та 30 років і 29-річний чоловік. Інші – середні. У багатоповерхівці понівечені чотири поверхи. Там у квартирах ймовірно заблоковані люди. Як і у автівках навколо місця ракетної атаки. В одному з під'їздів потрощеного будинку сталося займання”, — заявив чиновник. Згодом кількість травмованих зросла до дев’яти.

Новина доповнюється…

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності