• Головна
  • Війна
  • У Чернівецькій області ухилянт хотів задушити ременем безпеки водія автомобіля ТЦК

У Чернівецькій області ухилянт хотів задушити ременем безпеки водія автомобіля ТЦК

Чернівецький ТЦК та СП.

Нападника вгамувала слідчо-оперативна група поліції

У Чернівецькій області чоловік, якого спіймали під час спроби незаконного перетину кордону, напав на військових у службовому автомобілі. Інформація про це з’явилася 24 червня на сторінці Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Громадянин після невдалої спроби незаконного перетину кордону, був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП. Прямуючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних здійснив напад на військовослужбовців та наніс тілесні ушкодження, здійснив спробу удушення водія ременем безпеки”, — зазначили в ТЦК.

Щоб вгамувати нападника, військові викликали слідчо-оперативну групу поліції, а постраждалим військовослужбовцям надали екстрену медичну допомогу.

Після вчиненого чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі”, — додали в Чернівецькому обласному ТЦК та СП. У повідомленні наголосили, що військові, які отримали травми від нападника, стали до лав Збройних сил України ще на початку повномасштабного вторгнення російських терористів та проходили службу у десантно-штурмових військах. Згодом через стан здоров’я їх перевели до ТЦК та СП.

Нагадаємо, що у Львові виник черговий конфлікт між чоловіком призовного віку та працівниками ТЦК. У соцмережах опублікували відео суперечки, на якому чоловіки у військовій формі заштовхали в автівку призовника. Однак Львівському обласному ТЦК та СП у понеділок, 24 червня, пояснили, що чоловік почав неадекватно поводитися спеціально для зйомки.

У неділю, 23 червня, працівники ТЦК зупинили чоловіка призовного віку на вулиці Замковій. Вони попросили його показати документи і виявили, що військовозобов’язаний не з'являвся у військкомат 9 років. Його запросили в машину для вручення повістки. За словами ТЦК, в цей момент поруч проходила жінка, яка почала знімати процес на телефон. Саме тоді затриманий почав провокувати конфлікт та неадекватно поводитися.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності