• Головна
  • Війна
  • За два дні Сили оборони успішно уразили дев’ять цілей на території Росії

За два дні Сили оборони успішно уразили дев’ять цілей на території Росії

За два дні Сили оборони успішно уразили дев’ять цілей на території Росії

ЗСУ завдали 6 ударів по об'єктах нафтової промисловості росіян і трьох військових обʼєктах

У пʼятницю, 21 червня, Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив низку успішних атак на стратегічні й військові обʼєкти противника на території Росії і т.о. Криму. Сили оборони за два дні уразили шість обʼєктів нафтової промисловості й три військових обʼєкти. Про це повідомила пресслужба Генштабу ЗСУ.

Цілі, які вразили Сили оборони

У ніч на 20 червня підрозділи ЗСУ та СБУ атакували склад пально-мастильних матеріалів в Тамбовській області, а також нафтобазу “Енемська” в Республіці Адигея.

В районі нафтобази “Енемська” зафіксовано щонайменше п'ять вибухів, після чого почалася пожежа. Підтверджується також ураження складу пально-мастильних матеріалів противника в Тамбовській області. Відомо про пошкодження як мінімум однієї місткості із нафтопродуктами”, — зазначається у повідомленні Генштабу.

Наступної ночі, 21 червня, українські БпЛА атакували Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи. Також завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російської армії в Брянській області та Криму.

Сьогодні вночі, 21 червня, Сили оборони завдали успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування “Shahed-136/Герань-2”, навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї. За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією” — йдеться в повідомленні Генерального штабу.

Нагадаємо, в кінці травня ударна група угруповання сил і засобів Військово-Морських сил ЗС України уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту "Кавказ", розташований в Краснодарському краї Росії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності