• Головна
  • Війна
  • Нічна атака: сили ППО збили над Україною 22 російські дрони

Нічна атака: сили ППО збили над Україною 22 російські дрони

фото умовне

Дрони знищили над п’ятьма областями України

У ніч на середу, 5 червня, противник атакував Україну ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 22 ворожих дрони, Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Росіяни атакували Україну 27 “шахедами”

Загалом росіяни запустили по Україні 27 ударних БпЛА типу “Shahed-131/136”. Запуск окупанти здійснили з району Курська (Росія) та мису Чауда в окупованому Криму.

“До відбиття повітряного нападу противника залучались зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 22 “шахеди”, — розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

Під час бою в повітрі українським силам вдалося збити 22 безпілотники “Шахед” над Миколаївською, Херсонською, Дніпропетровською, Сумською та Полтавською областями.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 1 червня, Росія атакувала об'єкти критичної інфраструктури України в різних регіонах. Ворог випустив 53 ракети різних типів та 47 ударних БпЛА. Внаслідок атаки постраждали три об’єкти критичної інфраструктури у Львівській області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності