Сили ППО збили над Україною 13 російських дронів

Сили ППО збили над Україною 13 російських дронів

Росіяни атакували дронами Миколаївську, Кіровоградську та Рівненську області

У ніч на середу, 29 травня, окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу «Shahed-131/136». Вороги атакували безпілотниками три області. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 13 ворожих дронів, повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

Загалом росіяни запустили по Україні 14 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136». Запуск окупанти здійснили з району Приморсько-Ахтарськ на території Російської Федерації.

“До відбиття повітряного нападу противника залучались винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби. В результаті протиповітряного бою збито 13 «шахедів» у Миколаївській, Кіровоградській та Рівненській областях”, — розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

Зокрема, на Миколаївщині сили ППО знищили 11 БпЛА. Один, який не вдалося збити, влучив у двоповерхову будівлю в Очакові. В будівлі розташовані магазин та фітнес-зал, які не працювали. Внаслідок влучання виникла пожежа, її загасили працівники ДСНС. Під час влучання та пожежі ніхто не постраждав, повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності