• Головна
  • Війна
  • У Харкові зросла кількість жертв російського обстрілу ТЦ “Епіцентр”

У Харкові зросла кількість жертв російського обстрілу ТЦ “Епіцентр”

Пожежа в ТРЦ "Епіцентр" після російського ракетного удару.

Тіла ще семи жертв, яких розшукують родичі та колеги, поки не вдалося виявити

У Харкові до 16 людей зросла кількість жертв російського обстрілу ТЦ “Епіцентр”. Про це вранці 26 травня повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, вже встановили 13 людей загиблими. Тіла ще семи жертв, яких розшукують родичі та колеги, поки не вдалося виявити, тому вони вважаються зниклими безвісти. Так само як і ті люди, останки яких вже знайшли, але щодо яких ще не завершилася експертиза ДНК.

Важливо! Звертаюся до кожного, хто зараз шукає своїх близьких. Здавайте зразки ДНК — наразі це єдиний спосіб встановити особи тих, кого вже відшукали та ще знайдуть на місці удару. Повідомляйте про зникнення людей, які могли знаходитися в “Епіцентрі”, — заявив Сергій Болвінов.

Згодом голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що рятувальники виявили тіла ще трьох загиблих. Загальна кількість жертв від удару по Харкову зросла до 16 людей.

Нагадаємо, що у суботу, 25 травня, російські війська завдали удару по Харкову. Один з вибухів стався на території будівельного гіпермаркету “Епіцентр”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності