• Головна
  • Війна
  • Удар по Харкову: загорілися житловий будинок та АЗС

Удар по Харкову: загорілися житловий будинок та АЗС

Харків

Серед поранених — водій тролейбуса

22 травня о 13:45 росіяни завдали удар по Харкову. Попередньо відомо, що ударили керованим боєприпасом. Про це повідомив голови Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Станом на 14:57 було відомо, що вибухові травми отримали десятеро людей. Серед поранених — водій тролейбуса, який зараз у важкому стані. Є загоряння у багатоквартирному житловому будинку та на автозаправній станції, пошкоджено кафе та автомобілі.

Оновлено. Керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков розповів, що водій тролейбуса під час вибуху був біля епіцентру влучання. Йому довелося ампутувати обидві ноги. Окрім того, чотирьох людей госпіталізували до лікарні.

Харківський міський голова Ігор Терехов уточнив, що під ударом були Шевченківський та Холодногірський райони міста. Удар росіяни завдали біля житлової забудови: поряд з будинками, магазинами та дитячим майданчиком.

Нагадаємо, 16 травня росіяни завдали ударів касетними боєприпасами по селу Вовчанської громади. Внаслідок обстрілу постраждали пʼятеро людей: двоє медиків, двоє водіїв, а також зазнав поранень начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності