За ніч сили ППО збили 28 із 29 російських "шахедів"

За ніч сили ППО збили 28 російських "шахедів"

Окупанти атакували безпілотниками сім областей України

У ніч на вівторок, 21 травня, російські військові атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Військовим повітряних сил ЗСУ вдалося збити 28 з 29 ворожих безпілотників. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Росіяни атакували безпілотниками сім областей України

Загалом росіяни запустили по Україні 29 “шахедів” з території РФ і т.о. Криму. Окупанти атакували дронами сім областей — Одеську, Миколаївську, Дніпропетровську, Харківську, Черкаську,  Херсонську та Кіровоградську. В результаті протиповітряного бою зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України збили 28 ворожих дронів-камікадзе.

До слова, після атаки дронами на Харків, у місті пролунали кілька вибухів. Ціллю ворожих дронів був об’єкт транспортної інфраструктури. Внаслідок атаки постраждали четверо людей.

Нагадаємо, за добу близько 1380 російських окупантів отримали поранення або загинули в Україні. Також росіяни втратили 230 одиниць військової техніки. Загальні втрати особового складу ворога з початку повномасштабного вторгнення склали 495 тис. 70 осіб,

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності