• Головна
  • Війна
  • Вилучення авто для потреб ЗСУ: у Міноборони пояснили в яких випадках це можливо

Вилучення авто для потреб ЗСУ: у Міноборони пояснили в яких випадках це можливо

Вилучення авто на потреби ЗСУ: у Міноборони пояснили в яких випадках це можливо

Автомобіль не зможуть вилучити, якщо в людини немає інших автівок

На потреби Збройних сил України можуть вилучати автомобілі чи спеціальну техніку в державних установ, органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій і звичайних громадян. Про це 19 травня заявив речник Міноборони Дмитро Лазуткін в тижневому дайджесті міністерства.

Автомобіль не вилучатимуть, якщо він єдиний у власності

За словами речника Міноборони, автомобілі чи спеціальну техніку вилучатимуть не у всіх випадках. “Не підлягає передачі Збройним силам України чи іншим військовим формуванням транспортний засіб, який належить громадянину, в якого немає у праві власності будь-якого іншого транспортного засобу” — зазначив Дмитро Лазуткін.

До слова, вилучити транспортний засіб можуть Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, СБУ чи ГУР на підставі рішень місцевих державних адміністрацій. 

Нагадаємо, Міноборони запустило мобільний застосунок Резерв+ для оновлення даних військовозобов’язаних. В перші години роботи застосунку у ньому авторизувалися понад 150 тис. українців. Ще сотні тисяч чекають своєї черги — через захист від хакерських атак функції застосунку відкриваються частині користувачів із затримкою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності