• Головна
  • Війна
  • ЗСУ потіснили окупантів у Вовчанську та проводять зачистку околиці міста

ЗСУ потіснили окупантів у Вовчанську та проводять зачистку околиці міста

Вовчанськ

На Харківському напрямку кількість бойових зіткнень збільшилася до 12

На Харківському напрямку тривають бої. Кількість бойових зіткнень збільшилася до 12. Про це станом на 17:00 13 травня повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Наші підрозділи нанесли вогневе ураження по противнику, потіснили його та проводять заходи зачистки на північній околиці населеного пункту Вовчанськ”, — йдеться у повідомленні Генштабу. Також там зазначили, що розпочалось бойове зіткнення в районі населеного пункту Стариця.

Загальні втрати ворога становлять 106 осіб, 25 одиниць озброєння та військової техніки.

Бої на інших напрямках

На Лиманському напрямку кількість бойових зіткнень збільшилася до 7, на Сіверському напрямку - до 14, на Краматорському напрямку - до 31, на Покровському напрямку - до 31.

На Торецькому, Куп’янському, Курахівському, Времівському, Гуляйпільському, Оріхівському, Придніпровському ситуація без змін, контролюється українськими підрозділами.

На Донеччині підрозділи Сил оборони збили ворожий Су-25.

“Усі спроби російських окупантів просунутися зустрічають запеклий спротив українських захисників”, — повідомили у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, 13 травня зранку Генеральний штаб ЗСУ повідомляв, що росіяни атакували місто п’ятьма батальйонами та не зупинялися попри значні втрати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності